Боје на писти – бојанка за младе модне дизајнере

3.00 KM

Едукативна и забавна бојанка за све будуће модне дизајнере…

Категорија:

Опис

Едукативна и забавна бојанка за све будуће модне дизајнере…

Илустрације: Николина Чабак

Формат: 29
Повез: меки
Број страна: 24
ISBN: 978-99955-1-486-0
Издање: 2020.
Шифра: 190801
Цијена: 3.00

ВРХ