Хемија за 8. разред основне школе

7.50 KM

Хемија за 8. разред основне школе

Аутори: Љуба Мандић, Јасминка Королија, Дејан Даниловић

Категорија:

Опис

Хемија за 8. разред основне школе

Аутори: Љуба Мандић, Јасминка Королија, Дејан Даниловић

Формат: 24
Повез: меки
Број страна: 151
ISBN: 978-99955-1-095-4
Издање: 2019. (16. адаптирано издање)
Шифра: 75832
Цијена: 07.50

ВРХ