Хемија за 9. разред основне школе

7.50 KM

Хемија за 9. разред основне школе

Аутори: Љуба Мандић, Јасминка Королија, Дејан Даниловић

Категорија:

Опис

Хемија за 9. разред основне школе

Аутори: Љуба Мандић, Јасминка Королија, Дејан Даниловић

Формат: 25
Повез: меки
Број страна: 164
ISBN: 978-99955-1-094-7
Издање: 2019. (17. адаптирано издање)
Шифра: 75932
Цијена:07.50

ВРХ