Куварство 2 – Миленко М.Пешевић

14.00 KM

Куварство за 2. разред средњих техничких школа и средњих стручних школа, занимање угоститељско-кулинарски техничар, струка угоститељство и туризам, занимање угоститељско-кулинарски техничар и кувар

Опис

Куварство за 2. разред средњих техничких школа и средњих стручних школа, занимање угоститељско-кулинарски техничар, струка угоститељство и туризам, занимање угоститељско-кулинарски техничар и кувар

Формат: 24
Повез: меки
Број страна: 197
ISBN: 978-99955-0-722-0
Издање: 2010.
Шифра: 52393
Цијена: 14.00

ВРХ