Монетарна економија и банкарство – Катарина Панић

9.90 KM

Монетарна економија и банкарство за 3. разред средње школе, занимање економски техничар и 4. разред занимање пословно-правни техничар

Опис

Монетарна економија и банкарство за 3. разред средње школе, занимање економски техничар и 4. разред занимање пословно-правни техничар

Из садржаја издвајамо:

  • Банка и наука о банкарству;
  • Централна банка Босне и Херцеговине;
  • Пословне банке;
  • Банкарски послови;
  • Послови платног промета;
  • Банкарски менаџмент;
  • Електронско банкарство.

Формат: 24
Повез: меки
Број страна: 128
ISBN: 978-99955-1-178-4
Издање: 2014.
Шифра: 52462
Цијена: 09.90

ВРХ