Социологија – Брацо Ковачевић

9.90 KM

Социологија за средње школе – Аутор: Брацо Ковачевић

Категорија:

Опис

Социологија за средње школе – Аутор: Брацо Ковачевић

Из садржаја издвајамо:

  • Предмет социологија;
  • Природа, човјек и друштво;
  • Структура и организација друштва;
  • Култура и друштво;
  • Промјене и развој друштва…

Формат: 24
Повез: меки
Број страна: 175
ISBN: 978-99955-0-544-8
Издање: 2009.
Шифра: 52202
Цијена: 09.90

ВРХ