Статистика за 4. разред струка економија, право и трговина

12.00 KM

Статистика за 4. разред струка економија, право и трговина

Занимања: економски техничар и пословно-правни техничар

Аутор Бранка Бендераћ

Опис

Статистика за 4. разред струка економија, право и трговина

Занимања: економски техничар и пословно-правни техничар

Аутор Бранка Бендераћ

Формат: 24
Повез: меки
Број страна: 154
ISBN: 978-99955-1-339-9
Издање: 2018.
Шифра: 52374
Цијена: 12.00

ВРХ